Bij F&D Renovatie is een dak reinigen een kunst!

Wij reinigen ook daken met zonnepanelen. Deze worden natuurlijk door F&D Renovatie met de nodige zorg mee gereinigd.

Waarom laat u best uw dak reinigen?

Vuil en vooral mossen op de dakbekleding kunnen de afvoer van regenwater bemoeilijken en zelfs waterinzijpeling en waterschade tot gevolg hebben. Een risico dat u gemakkelijk kan vermijden door uw dak te laten reinigen of ontmossen.

Wanneer u voor F&D renovatie uit Oudenaarde (Oost-Vlaanderen) kiest om uw dak te reinigen of te ontmossen, bent u zeker van een deskundige aanpak en een duurzaam resultaat. Bij ons moet u immers geen half werk en een snelle dakreiniging met water en hoge druk of met een vuilfrees verwachten, maar wel een doordachte aanpak aangepast aan uw type dak.

Leien dak reinigenĀ en verven

Bij leien daken analyseren we eerst de huidige staat van de leien voor we starten met de dakreiniging. Wanneer de leien te oud of broos zijn of verteerd door mossen en algen, is het immers eerder aangewezen om deze te vervangen door nieuwe dakbedekking en zal reiniging niet volstaan om u een betrouwbaar dak te garanderen.

En die garantie nemen we zeer ernstig. Daarom komen we altijd eerst ter plaatse om de huidige staat van uw dak te controleren en krijgt u steeds een eerlijk advies.

Als dit het geval is kan F&D Renovatie u ook verder helpen om een nieuwe dakbedekking te kiezen en voor u te plaatsen.

Wanneer de kwaliteit van de leien wel volstaat, gaan we uw dak reinigen met lage druk en stoom. Vervolgens spoelen we het volledige dak nog een keer na zodat alle onzuiverheden zeker verwijderd zijn. Op de gereinigde leien brengen we vervolgens ook een anti-moslaag aan om mosvorming ook in de toekomst aanzienlijk te verminderen.voor wij dan verder gaan afwerken worden uw goten uitgekuist en natuurlijk en heel belangrijk de opkuis rond uw woning.

Tenslotte plaatsen we nog 2 kruiselingse lagen beschermende leienverf voor een resultaat dat jaren meegaat.

Pannendak reinigen

De analyse en de dakreiniging gebeurt op de zelfde manier of bij een leiendak.

Hier wordt er wel gekeken naar het type pan voor verdere behandeling.

Naargelang de pan kan er ofwel een coating of hydrofuge geplaatst worden.

Bij gelakte of semi gelakte pannen wordt er na het reinigen enkel anti-mos geplaats door F&D Renovatie

Dakreiniging: echt een zichtbaar verschil?

Overtuigd dat ook uw dak een grondige schrobbeurt kan gebruiken? Een berichtje via het contactformulier volstaat om de dakreinigingsspecialisten van F&D Renovatie uit Oudenaarde uit te nodigen voor een gratis plaatbezoek. We komen gratis en vrijblijvend ter plaatse in heel Vlaanderen om de staat van uw dak en de geschikte reinigings- of ontmossingstechniek met u te bespreken.

WIJ REINIGEN OOK DAKEN MET ZONNEPANELEN DEZE WORDEN NATUURLIJK DOOR F&D RENOVATIE MET DE NODIGE ZORG MEE GEREINIGD.